Izboljšajmo svoje zdravje z naravnim MSM dopolnilom

Dandanes veliko bolezni nastane ravno zaradi slabe prehrane. Pomankanje ključnih mineralov in vitaminov v hrani lahko privede do oslabelega imunskega sistema. To je eden izmed glavnih vzrokov za nastanek mnogih komplikacij, kot so bolečine v sklepih, migrene, vnetja in podobno. Današnja hrana vsebuje premalo naravnega žvepla in drugih ključnih sestavin, ki ohranjajo naše telo v optimalnem zdravju. Odličen način, da ostanemo zdravi in energetični je, da si pomagamo s prehranskim dopolnilom, ki mu pravimo naravni MSM.

Odpravimo težave z vnetji in bolečinami v sklepih

Vnetja so lahko dokaj resna težava, saj so boleča in nam onemogočajo normalno življenje. Dostikrat se tudi zgodi, da na izgled neškodljivo vnetje preraste v alergije, artritis, kožne bolezni ipd. Naravni MSM pa nas zaščiti pred vnetji in obenem prečisti telo škodljivih strupov.

Druga ogromna prednost MSM-ja pa je to, da nas varuje pred bolečinami v sklepih. To je izredno razširjen simptom obrabljenosti kosti, ki lahko privede do osteoartritisa. Naravni MSM ima tudi sposobnost, da nam olajša bolečino v sklepih, kar pomeni, da se bomo lahko lažje gibali. Poleg tega pa tudi olajša ali izniči otekline in togost v mišicah.

Več energije za gibanje

Naše telo porabi več kot 70% vse energije za prebavo, kar je ogromno. Prebava je tako najbolj zahteven proces v našem telesu. Naravni MSM pomaga celicam, da se znebijo toksinov in druge nesnage. To naredi prebavo veliko bolj učinkovito. Posledica je večji nivo energije za vsakodnevna opravila. Poleg tega se opazijo tudi drugi pozitivni učinki, kar se tiče energije, kot so:

  • Večja mentalna zbranost
  • Lažje razmišljanje
  • Odprava možganske megle

Preberite si še naslednji članek: Mejna osebnostna motnja lahko močno vpliva na življenje posameznika

Po starejših podatkih naj bi bilo razmerje med ženskami in moškimi s to motnjo 3 : 1, novejše raziskave pa pravijo, da je pri obeh spolih enako zastopana. Življenje z osebo z borderline osebnostno motnjo utegne biti težko, zlasti boleče pa je opazovati njeno trpljenje. Njihove težave in krize zlahka doživite kot sebične in nenadzirane. 

Zdravje las in nohtov

Slaba prehrana pogosto vodi do tega, da dobimo bolj krhke nohte in lase. Zgodi se lahko tudi, da nam lasje pričnejo izpadati. Temu je večinoma zaradi pomankanja dveh hormonov: kolagena in keratina. Oba sta znana, kot lepotna hormona, saj skrbita za mladosten videz naše kože, las in nohtov. Naravni MSM pa telo nahrani z žveplom, ki je kritična sestavina obeh prej omenjenih hormonov. Bolj gosti lasje in nohti ter mladosten videz kože se prične kazati že nekdaj tednov kasneje, odkar smo pričeli jemati MSM.

Priporočeno je, da jemljemo naravni in ne sintetični MSM za najboljše rezultate. Najdemo ga lahko na www.vegamega.it spletni strani, kjer imajo tudi druga visoko-kakovostna prehranska dopolnila.

Omega 3 maščobne kisline so pomembne za rast in razvoj možganov, oči, živčevja, za ustrezno ravnovesje vnetnih procesov v organizmu, za ustrezen nastanek krvnega strdka. Preberi več …

Wellness je ključ do zdravja

Skrb za zdravje je v današnjem svetu izredno pomembno. Moderno življenje je polno izzivov in zadolžitev, ki povzročajo stres. Obenem pa je prehrana posameznika pogosta nezadostna, saj ne vsebuje ključnih elementov, ki jih človeško telo potrebuje.

V isti kategoriji: