Voziček z visoko nosilnostjo

Si lahko sploh predstavljate, da bi vse zelo težke predmete, ki jih imate doma v delavnici, garaži ali kleti, prenašali kar sami brez uporabe različnih pripomočkov? Verjetno bi šlo, če bi vam pri tem pomagalo vsaj še nekaj oseb. Ravno tako si nikakor ne moremo predstavljati, kako bi potekalo delo v velikih industrijskih obratih, kjer so težki predmeti nekaj povsem običajnega. Z raznovrstnimi pripomočki si lahko zelo poenostavimo dvoje delo, obenem pa poskrbimo tudi, da poteka veliko hitreje.

Med številnimi sredstvi, ki nam zagotavljajo premikanje težkih predmetov, je tudi paletni voziček. Tega pogosto poimenujemo tudi paletni viličar ali paletnik. V nadaljevanju vam bomo predstavili nekaj zelo priljubljenih vrst paletnika, nad katerimi so navdušeni številni uporabniki. Morda vas bomo spodbudili tudi k nakupu katerega od njih, zato vas bomo povabili tudi na spletno mesto podjetja, ki vam zagotavlja vrhunski paletni voziček po ugodni ceni.

Ročni paletni viličar

Med najpreprostejše različice paletnega vozička sodi ročni paletni viličar. Gre za zelo kakovosten in vzdržljiv viličar z nosilnostjo do 2500 kilogramov. Njegove dimenzije so 1150×540 milimetrov. Opremljen je s kolesi iz gume. Njegova višina dviga je 200 milimetrov, minimalna višina pa 80 milimetrov. Njegova masa je 62 kilogramov, vilice so dolge 1150 milimetrov. Voziček stane približno 225 evrov.

Ročni paletni viličar s tehtnico

Po drugi strani pa je zelo priljubljen paletni voziček s tehtnico. Ta ima nosilnost 2 toni in je opremljen z LED prikazovalnikom za težo. Njegova natančnost tehtanja je +/-0,05 %, torej je pri tem zelo natančen. Je zelo preprost za uporabo in lahek za manipulacijo po prostorih. Njegova redna cena je okoli 800 evrov.

Škarjasti ročni paletni voziček

Na trgu lahko kupite tudi škarjasti ročni paletni voziček oziroma viličar, ki ima teleskopski hidravlični valj. Njegov samodejni dvig je 38 milimetrov. Zanj je značilen 2-stopenjski bat, ki omogoča samodejno hitro dviganje. Njegova cena je približno 617 evrov.

Spletno mesto nakupa

Če imate doma veliko dela, ki od vas zahteva zahtevna dvigovanja številnih predmetov, potem se vam nakup paletnega vozička še kako zelo izplača. Vabimo vas na spletno mesto swedmach.si, kjer si na enem mestu lahko kar od doma ogledate bogato in pestro ponudbo številnih paletnih vozičkov.

Izposoja orodja. Prihranite in si olajšajte delo v hiši, na vrtu ali pri gradnji z najemom profesionalnega orodja in strojev. Preberite več …

V isti kategoriji: