Knjižne police v vlogi predelne stene

Pri izbiri katerega koli kosa pohištva morate biti pozorni tudi na to, da njegova funkcionalnost ni podrejena estetiki. Slej ko prej bi vam bilo tako pohištvo prej v napoto in vam ne bi kaj dosti koristilo. Pred nakupom zato raje premislite, kje in kako boste nov element uporabljali, iz kakšnega materiala naj bo, kakšna naj bo njegova velikost in oblika. Šele na koncu pa poskrbite, da bo pohištvo lepo tudi na pogled.

V današnjem prispevku bodo osrednjo vlogo imele knjižne police. Te v vašem domu zagotovo predstavljajo pomemben kos pohištva. Zaupali vam bomo, kaj lahko s pravo izbiro tovrstnega pohištva dosežete. Na koncu vas bomo povabili še v odlično spletno trgovino, kjer si boste lahko izbrali knjižne police po vašem okusu in merilih.

Knjižne police so lahko kreativna popestritev prostora

Police, ki so namenjene predvsem za odlaganje knjig ter drugih predmetov, naj ne bodo dolgočasne. Poskrbite, da boste svoje predmete odlagali na police, ki bodo hkrati zelo uporabne, po drugi strani pa bodo poskrbele tudi za popestritev vašega doma.


Ne glede na to, v kako velikem stanovanju živite, lahko svoje prostore pregrajujete tudi s knjižnimi policami. Regale lahko mirno uporabite kot predelno steno na primer med dnevno sobo in kuhinjo. Knjižne police naj vam na eni strani služijo kot prostor za odlaganje knjig ali česa podobnega, na drugi strani lahko shranjujete na primer kozarce.

Za manjša stanovanja je pametneje, če si izberete knjižno polico, ki zavzema le malo prostora. Izogibajte se samostoječemu regalu. Tudi polica manjše narave lahko opravlja svojo vlogo in vam hkrati služi kot okras.

Priljubljene so tudi knjižne police v obliki stenskih polic. Te lahko na steno pritrdite na različne načine. Zelo moderne so na primer police širših dimenzij, ki so povsem nevidno nameščene na steno. Poceni stenske nalepke pa vam lahko polepšajo stene na katerih bodo te knjižne police.

Če sledite modnim trendom, veste, da so v zadnjem času priljubljene tudi knjižne police iz zraka. Tak sestav pritrdite na strop. Predstavljal vam bo izvrstno kombinacijo stenskih polic in predelnih knjižnih regalov. Ker na trgu obstajajo različne dimenzije, si boste z lahkoto lahko sestavljali povsem poljubne kombinacije.

Mesto nakupa knjižnih regalov

Za konec vas vabimo v spletno trgovino podjetja Akron. Ta vam ponuja bogato paleto vseh vrst knjižnih polic. Poleg tega boste na istem mestu lahko izbirali še med številnimi drugimi kosi pohištva.

Paletni voziček je  namenjen za prevažanje blaga na paletah z odprtim dnom ali s prečnimi deskami izven obremenjenih koles, vozen po trdnih in ravnih tleh. Preberi več …

Cevi za zalivanje. V vročih poletnih dneh je izjemno pomembno skrbno zalivanje naše zelene okolice. Ker želimo olajšati zamudno zalivanje rastlinja, si preberite članek o ceveh za zalivanje…

V isti kategoriji: