Najem avtodoma v poletnem in zimskem času

Izbira različnih vrst avtodoma

Najem avtodoma vam pri nas ponuja kar nekaj podjetij. Seznam vam je na voljo na spletu. Preverite čim več različnih ponudnikov in ponudbe med seboj temeljito primerjajte. Pri najemu avtodoma vas čaka precej pestra izbira, saj boste lahko izbirali med različnimi vrstami avtodomov.

Pri izbiri ustreznega tipa avtodoma vam lahko dobro svetuje kar sam ponudnik. Povejte, kam se boste odpeljali, koliko članov šteje vaša družina, kako pomembno vam je udobje v vozilu ter podobno. Nekateri avtodomi so zasnovani kot mala prikupna stanovanja.

Z najemom avtodoma do bolj doživetih počitnic

Morda ste do sedaj na dopust hodili z osebnim avtomobilom in se na cilju namestili v hotelu ali apartmaju. Najem avtodoma vam lahko odpre povsem nove dimenzije doživljanja počitnic oziroma prostega časa. Omogoča vam, da se s svojimi bližnjimi še bolj povežete, skupaj doživite še več lepih trenutkov, spoznavate življenje na nekoliko drugačen način.

Najem kombija z nosilci

Izposoja kombija za vaš dopust mora biti dobro načrtovana. Preverite tudi, ali ima izbrani kombi na strehi nosilce, ki vam bodo odlično služili pri prevažanju večjih predmetov oziroma opreme, kot so smuči. Če nosilcev ne vključuje, vprašajte ponudnika za možnost namestitve.

Izposoja kombija za vaš dopust mora biti dobro načrtovana.

Pred začetkom vožnje z avtodomom si morate tudi prilagoditi ogledala. Kako in katera obstajajo pa si preberite v članku Različni tipi avtomobilskih ogledal ter njihova funkcionalnost.

Najem kombija za seljenje

Izposoja kombija pa še zdaleč ni namenjena samo za daljše dopustovanje. Kombi lahko najamemo tudi samo za en dan za krajši čas, če na primer želimo več ljudi prepeljati z enega konca na drugega. S kombijem lahko odidemo tudi na celodnevni izlet.

Po drugi strani pa je najem kombija prav tako dobrodošel tudi tedaj, ko se selimo. Ker v našem vozilu še zdaleč nimamo dovolj prostora za vse, kar bomo odpeljali iz stanovanja, je nekoliko večji kombi več kot odlična rešitev za nas.

V isti kategoriji: