oblačil za motoriste Trilobite

Vrhunska oblačila za motoriste Trilobite

Vsak motor je po svoje edinstven, kar se tudi opazi pri vožnji. Vožnja z motorjem je polna užitka in zabave, vendar ima tudi eno veliko slabost. To pa je izpostavljenost telesa voznika raznim naravnim in drugim elementom. Zato je ključnega pomena, da se zaščitimo s kakovostnimi in vzdržljivimi oblačili, ki nas bodo varovala pred raznimi nevarnostmi. Češki proizvajalec oblačil za motoriste Trilobite je znan po več kot 30-ih državah po celem svetu. Njihova oblačila so poznana po udobju, varnosti in naprednih tehnologijah ter dizajnu.

Udobne motoristične kavbojke Trilobite

Dandanes se veliko motoristov odloči za nakup kavbojk za vožnjo motorja. Proizvajalec motorističnih oblačil Trilobite izdeluje vrhunske kavbojke z napredno tehnologijo. Na voljo imamo številne izglede kot tudi barve omenjenih hlač.

Proizvajalec oblačil za motoriste Trilobite izdeluje vrhunske kavbojke, ki izgledajo moderno in so izdelane iz materialov, ki so udobni in varni.

Kavbojke za motoriste Trilobite izgledajo moderno in so izdelane iz materialov, ki so udobni in varni. Nudijo izredno odpornost na abrazije in druge poškodbe, ki se lahko pripetijo med padci z motorjem. Vgrajeno imajo tudi DuPont in CE level 2 tehnologijo, ki varuje kolena, kolke in druge dele nog.

Motoristične jakne Trilobite

Nošnja primerne zaščitne opreme med vožnjo motorja je izredno pomembna iz dveh glavnih dejavnikov. Omenjena dejavnika sta zmanjšanje utrujenosti med vožnjo in zaščita telesa pred elementi narave. Če nosimo Trilobite moto jakno, se lahko zanesemo na vrhunsko zaščito. Omenjene jakne varujejo motorista pred poškodbami, ki so značilne za padce in druge nesreče z motorjem.

Moto jakne Trilobite so ojačane z različnimi materiali, kot je kevlar, kravje usnje in posebnimi membranami. Zato so tudi odporne na vodo. Vsebujejo zaščito za ramena in komolce. Mogoče pa je tudi vstaviti zaščito za hrbet motorista, ki je namenjena varovanju hrbtnega dela voznika v primeru padcev.

Zaščita za roke motorista Trilobite

Uporaba motorističnih rokavic je zelo priporočena za vse voznike motorjev.

  • Omogočajo boljši oprijem krmila motorja kot tudi višje odzivne čase motorista v primeru nevarnosti.
  • Motoristične rokavice Trilobite zmanjšujejo otopelost rok, zaradi mraza. Obenem pa preprečujejo nabiranje potu na krmilu v vseh letnih časih in tako močno zmanjšajo zmožnost zdrsov rok ter drugih nezaželenih dogodkov.
  • Rokavice za motoriste Trilobite imajo ojačan predel členkov.
  • Uporabljajo pa tudi napredno tehnologijo kroženja zraka. Tako se zagotovi dobro počutje, manjšo utrujenost in višjo pozornost motorista med krajšimi ter daljšimi vožnjami.

Dodatki za motoriste Trilobite

Različni dodatki za motoriste so namenjeni višjemu udobju med vožnjo in dodatni zaščiti pred naravnimi elementi. Podjetje Trilobite izdeluje različne kratke majice, vodo odporne jakne in hlače, ščitnike za vrat in druge dodatke. Namenjeni so boljšemu počutju med vožnjo motorja, zaščiti pred dežjem. Priporočeno je, da vedno uporabljamo kakovostne moto dodatke. Tako zagotovimo, da se bomo počutili najbolje med relacijskimi in tudi krajšimi vožnjami.

Kolekcija zaščitnih oblačil za motoriste Trilobite 2020!

Zelo uporabni so ščitniki za hrbet, saj so namenjeni preprečevanju katastrofalnih poškodb hrbta med padci. Vožnjo pa si tudi lahko olajšamo z različnimi tehnološkimi pripomočki, kot je navigacijska naprava, bluetooth interkom za komunikacijo in podobno.

V isti kategoriji: