pohištvo za vaš dom

Kakšno vrsto pohištva izbrati za posamezni prostor doma?

Zagotovo je opremljanje doma z novim pohištvom nekaj najlepšega, a po drugi strani tudi precej zahtevnega. Izbrati dobro in primerno pohištvo nam namreč lahko vzame kar nekaj časa. Dandanes je na voljo toliko ponudbe, da moramo najprej določiti, kje bomo pohištvo sploh naročali oziroma kupovali.

Kljub bogati ponudbi pohištva na trgu pa se pogosto zgodi, da za svoj dom ne najdemo tistega, kar si želimo. V tem primeru si lahko naročimo pohištvo po meri. Čeprav je takšna storitev lahko precej dražja, pa se nam na dolgi rok to izplača. Obenem pa lahko o čisto vsem odločamo sami, tudi o vrsti materiala in drugih malenkostih.

Izbira pohištva za dnevno sobo

Ko izbiramo pohištvo, smo pozorni tudi na velikost prostora, kamor ga bomo postavili.

Med večje prostore v domu navadno sodi dnevna soba. Ta velja tudi za najbolj pogost obiskan prostor. Ravno zato je še toliko pomembneje, kaj bomo postavili vanj.

V dnevni sobi nikakor ne sme manjkati kakovostna sedežna garnitura. Če je prostora dovolj, zelo prav pride tudi izbira praktične komode. Namesto nje lahko postavimo tudi kakšno višjo omarico. Pred sedežno pa je treba postaviti primerno veliko klubsko mizico.

Pohištvo za spalnice

Izbira pohištva za spalnico prav tako narekuje udobno in praktično pohištvo, ki nam je pisano na kožo. Poleg primerno velike in kakovostne postelje, se v ta del doma odlično podajo komode. Te so na sploh dobrodošle skorajda v vseh sobah doma.

Pohištvo za spalnico mora biti udobno in praktično pohištvo, ki nam je pisano na kožo. Poleg primerno velike in kakovostne postelje, se v ta del doma odlično podajo komode, ki so dobrodošle v vseh sobah doma.

Komode so priljubljene ne samo za to, ker vanje lahko spravimo najrazličnejše predmete, temveč so ravno toliko visoke, da tudi nanje lahko postavimo kakšne okrasne izdelke in podobno. Sobo zato naredijo še prijetnejšo.

Kopalniško pohištvo

Številni vedno povedati, da je morda najbolj zahtevna izbira pohištva za kopalnico. Takšen prostor je namreč glede tega precej zahteven. Vemo, da so v njem povsem drugačni pogoji, kot denimo v dnevni sobi. Še zlasti je treba paziti na materiale pohištva, ki morajo biti kar se da dobro odporni na vodo oziroma vlago.

TOP 10 idej za MAJHNE KOPALNICE | Ideje za pohištvo in dekoracijo doma | Nasveti in trendi

Ker je prostor kopalnice pogosto precej majhen, je treba še toliko bolj razmisliti, kaj točno od pohištva bomo postavili vanj. V mislih vedno imejte, da je manj več.

V isti kategoriji: