Smešne majice niso zaželene samo za mlajše generacije

Majice v kakršni koli podobi zavzemajo kar precejšnji del naše garderobne omare. Temu se v resnici ne gre čuditi, saj so izjemno uporabna vrsta oblačil. Nosimo jih lahko v vseh letnih časih, primerne so za ženske, moške ter otroke. Lahko so kot samostojni gornji del oblačila, pozimi pa jih lahko nosimo pod puloverji, jaknami in še pod čim.

Nekatere majice imajo kratke rokave, druge rokave na tri četrtine, tretje imajo dolge rokave, na voljo so tudi takšne brez rokavov. Na voljo so majice bolj formalnega videza pa tudi takšne, ki jih najpogosteje nosimo v prostem času ali pa pri opravljanju kakšne športne aktivnosti. Pri otrocih so pri oblačilih na sploh zelo pomembni tudi motivi na njih. Za mlajše generacije so odlična izbira smešne majice. Slednje pa še zdaleč ne pomeni, da tovrstne majice niso zaželena izbira tudi pri mladostnikih in odraslih oziroma starejših osebah.

S smešno majico lahko komu polepšate dan

Smešne majice lahko vključujejo najrazličnejše motive. Na njih so lahko smešne slike, fotografije ali pa zabavni napisi. Bistveno pa je, da takšne majice niso samo lep doprinos k našemu videzu, temveč lahko komu od bližnjih ali pa mimoidočih polepšajo tudi dan.

Smešni napisi na majicah na dekliščini.

Majica z zabavno vsebino je lahko zelo dobra ideja za darilo za rojstni dan ali pa za katero drugo priložnost. Smešni napisi na majicah zagotovo ne smejo na primer manjkati na dekliščinah in fantovščinah.

Kaj napisati na majico, da bo ta čim bolj zabavna?

Izbira smešne majice je dandanes precej preprosta, saj vam skoraj vsaka prodajalna s tekstilom oziroma oblačili lahko ponudi tudi tovrstne izdelke. A včasih želimo na sebi nositi res nekaj posebnega, morda tudi unikatnega. K sreči si lahko smešne majice kreiramo kar sami, in to s pomočjo prav posebne aplikacije.

Top 10+ najbolj ustvarjalnih smešnih majic doslej.

Majice po meri pa seveda ni tako preprosto narediti, če nimamo dovolj dobrih idej. Kaj torej napisati na majico, da bo ta čim bolj zabavna pa tudi posebna? Pri tem vam lahko pomagajo tudi ideje s spleta, kjer je na voljo kar nekaj prodajaln, kjer si lahko naredite smešne majice po meri. Ponudniki imajo že vnaprej pripravljene motive pa tudi napise, ki jih lahko koristno uporabite na kateri koli vrsti oblačila.

V isti kategoriji: