steklenica za vodo

Steklenice za vodo – je velikost pomembna?

Veliko srečo imamo, da je pri nas voda iz pip še vedno pitna. Slednje pomeni, da si lahko vsakodnevno v svoje steklenice točimo vodo kar iz domače pipe, ne da bi nam jo bilo treba kupovati po visokih cenah. Takšne sreče se večina med nami še ne zaveda prav dobro. Vsi tisti, ki pa ste že kdaj potovali po krajih z nepitno vodo, pa vam je omenjeno precej bolj domače.

Tudi na sploh kakovostna pitna voda velja za daleč najbolj zdravo tekočino. Uživati bi jo morali prav vsak dan, in to v primernih količinah. Steklenice za vodo, ki jih imamo postavljene na delovne mize, nas lahko na to dobro opominjajo. V nasprotnem primeru neredko pozabimo piti.

Bidoni za vodo dobrodošli pri športnih aktivnostih

Seveda nas steklenica za vodo ne spremlja samo v delovnem okolju. S seboj jo je dobro odnesti tudi tedaj, ko se v prostem času ukvarjamo s kakšno športno ali drugo dejavnostjo. Ker so steklenice v tem primeru nekoliko manj priročne, raje uporabljamo kar tako imenovane bidone.

Steklenica za vodo nas spremlja, ko se v prostem času ukvarjamo s kakšno športno ali drugo dejavnostjo.

Na pisalni mizi lahko stoji tudi nekoliko večja steklenica za vodo. Velike steklenice za vodo pa torej niso prav posebej priročne, če jih vzamemo s seboj na pot. Torej je pri izbiri takšnega vsakodnevnega pripomočka pomembna tudi velikost. K sreči so na trgu na voljo najrazličnejše velikosti steklenic, v katere lahko nalijete vodo.

Porisane steklenice za pitje vode

V zadnjih letih tudi strokovnjaki zelo veliko pišejo o tem, kako pomembno je uživanje tekočine v dovolj veliki meri. Ravno zato so steklenice in druge embalaže, kjer lahko vodo hranimo čez dan, postale tako zelo priljubljene. Podjetja, ki jih proizvajajo, se dobro zavedajo, da je kupcem pomemben tudi videz. Tako so na voljo stekleničke z izjemno privlačnimi motivi, ki so namenjeni vsem generacijam.

Tiskalnik za plastične in kovinske steklenice za vodo | UV-tiskanje z Revolution 360T

Pametno je, da k pitju vode navajamo tudi naše najmlajše družinske člane. Namesto sladkih pijač naj že od majhnega uživajo vodo. Veliko raje jo bodo pili, če jim jo boste ponudili v privlačno zasnovani steklenički, ki bo ravno dovolj velika.

Steklenica za vodo kot odlično promocijsko darilo

Ker so embalaže za shranjevanje vode postale izjemno priljubljene in ker bi moral prav vsak med nami imeti vsaj eno stekleničko ali bidon za vodo, takšne izdelke številna podjetja ponujajo kot svoja promocijska darila.

V isti kategoriji: