Nepozabni spomini ustvarjeni s podvodno kamero

Spomine na dogodke, ki jih preživljamo ob vodi in v njej, lahko posnamemo s sodobnimi zmogljivimi napravami, med katerimi je tudi podvodna kamera, ki je vstavljena v vodoodporno ohišje. Za slednje je značilno, da omogoča snemanje tudi do več deset metrov globoko pod vodo.

Posnetki, ki jih naredi vodna kamera, se hranijo na spominski kartici, pregledujte pa jih lahko s pomočjo vgrajenega LCD zaslona. Ena od številnih prednosti, ki vam jih ponujajo nekatere od takih kamer, je tudi ta, da se z njihovo pomočjo povežete z vašo mobilno napravo in s pomočjo posebne aplikacije upravljate in pregledujete posnetke.

Poleg same vodne ali športne kamere pa so vsekakor dobrodošli še številni dodatki, ki vam omogočajo uporabo kamere v še tako zahtevnih in razburljivih situacijah. Nekaj takih dodatkov vam bomo predstavili tudi v nadaljevanju prispevka.

Izberite najustreznejšo podvodno kamero

Če tudi vas mika, da bi pod vodo in še kje drugje ustvarjali nepozabne in neverjetne spomine, potem je čas, da podvodna kamera postane del vašega življenja. Tako kamero boste lahko uporabljali tudi med vožnjo na kolesu, med smučanjem, potapljanjem, plezanjem, spuščanjem s padalom, med vožnjo z avtomobilom in drugimi prevoznimi sredstvi ali pa preprosto med sprehodom v naravi, na pikniku in še ob številnih drugih priložnostih, ki vam jih v življenju verjetno ne manjka.

Na trgu boste lahko izbirali med različnimi športnimi kamerami, ki se med seboj ločijo predvsem po zmogljivosti. Prav vse kamere pa so vstavljene v ohišja, ki so vodoodporna in vam tako omogočajo snemanje tudi v najbolj težavnih situacijah, tudi v globini do najmanj 30 metrov.

Zmogljivejša podvodna kamera ima ločljivost najmanj 12 milijonov točk in vam tako omogoča odlične fotografije. Vsi tisti, ki sodite med nekoliko zahtevnejše uporabnike kamer, pa lahko izbirate med kamerami, ki imajo procesor Ambarela.

Priročni dodatki za podvodno kamero

Podvodna kamera je lahko opremljena s številnimi dodatki, ki bodo pripomogli, da boste lahko snemali in fotografirali še bolje, kakovostneje in hitreje.

Med bolj zaželene dodatke za vodne oziroma vse športne kamere sodijo naglavni trak za kamero, zapestni nosilec, trak za kamero, nosilec kamere, naprsni trak ter podobno. Dodatke si lahko izberete v isti spletni trgovini, kjer boste kupovali podvodno kamero.  

Je mobilni telefon hkrati tvoj mp3 predvajalnik? Ti ni tuje opravljanje klicev med vožnjo, vendar za to potrebuješ nove slušalke za telefon?  Preberi več …

V isti kategoriji: