Enostavno in hitro do ravnega trebuha

Ob pogledu v ogledalo nas se vse prepogosto zdrznemo, ko v njem zagledamo veliko prevelik trebuh in vedno, znova ter spet si obljubljamo, da bomo manj jedli in da bo to, kar bomo zaužili zdravo in tudi neredilno.

Po drugi strani pa se zavedamo, da prevelik trebuh lahko izgubimo še na druge učinkovite načine. Med njimi so tudi zelo enostavne vaje za raven trebuh. Če jih ne poznamo prav dobro, si številne med njimi lahko poiščemo kar preko spleta, kjer na nas čakajo številni strokovnjaki, ki nam bodo pomagali shujšati in nas navdihnili s športnimi aktivnostmi ter nam predlagali še zdrave in uravnotežene obroke.

Vaje za raven trebuh izvajate vsak dan

V prvi vrsti je torej pomembno, da si poiščemo najbolj učinkovite vaje za raven trebuh, ki pa jih moramo potem tudi dosledno izvajati, če želimo priti do želenega cilja. Nekatere osebe pri takih stvareh prehitro obupajo. Menijo namreč, da če bodo vaje za določen del telesa izvajali le nekaj dni zapored in da naj bi bili rezultati že popolnoma vidni, naj vam povemo, da se pošteno motijo.

Čeprav smo omenili, da so vaje za raven trebuh enostavne in da se z njimi lahko v zelo kratkem času pride dok ravnega in popolnega trebuha, pa to ne pomeni, da boste do popolne postave prišli v roku enega tedna. Raje se posvetite vadbi, po enem mesecu pa lahko že pričakujete prve vidnejše rezultate, ki vam bodo dali motivacijo še za naprej.

Preberite tudi članek: Korekcija ušes za večjo samozavest

Dejstvo je, da so ušesa izjemno pomemben del obraza. Približno 5 % ljudi trpi za pojavom štrlečih ušes. To pa lahko precej slabo vpliva na njihovo samopodobo.

Preprosta in učinkovita vaja za trebuh

Ena od bolj priljubljenih vaj za raven trebuh, ki jo je najbolje izvajati v sklopu drugih vaj, je vaja, ki se imenuje sedeča rotacija. Pri njej se postavite v sedeči položaj, pri tem pa poravnate hrbet, pokrčene noge postavite predse. Stopala pred pričetkom izvajanja malce dvignite od tal in poskrbite še za popolno ravnotežje. Tak položaj je primeren za izvajanje izmeničnih gibanj v stran.

Vajo lahko razdelite na tri različne dele, obenem pa se ne pozabite osredotočiti tudi na gibanje. Prvi del vaje je obrat v levo, nato vračanje v začetni položaj in potem še obrat v desno. Vedno, ko boste dosegli skrajno točko, tudi močno izdihnite.

V isti kategoriji: