Kozmetika Revolution

Kozmetična linija Revolution izdelkov za profesionalno ličenje

Kozmetična blagovna znamka Revolution v svoji kolekciji ličil nudi kakovostno kozmetiko za nego kože in profesionalno ličenje. Vsi izdelki niso testirani na živalih, zato spadajo v kategorijo veganskih kozmetičnih ličil. Kozmetična linija je znana po svojih profesionalnih čopičih za nanašanje ličil na obraz. Posebej so oblikovali čopiče za nanašanje osvetljevalcev in pudrov.

Prav tako lahko v njihovi liniji ličil najdemo tekoče in kremne korektorje in pudre, tekoče podlage, pudre v prahu in kompaktne pudre ter kremne korektorje v stiku. Profesionalno ličenje s kozmetiko Revolution vključuje tudi linijo tekočih šmink za ustnice, kremnih in mat šmink, rdečil za lica, senčil in gelov za obrvi ter linijo svinčnikov in črtal za oči. Kozmetika pa je znana tudi po kakovostnih osvetljevalcih za obraz in paletah z različnimi senčili za oči.

Osvetljevalci za poudarjanje obraznih linij in ustvarjanje sijaja

Revolution osvetljevalci za obraz dajejo koži na licih in na predelih ob očeh dodaten sijaj, pri čemer poudarjajo obrazne poteze z nežnimi barvnimi toni, ki se prilagajajo polti kože. Profesionalno ličenje s kompaktnimi osvetljevalci v prahu in tekočimi osvetljevalci daje koži naraven in iluminiran lesk.

Kozmetična blagovna znamka Revolution

Kozmetična linija osvetljevalcev je na voljo v različnih barvnih odtenkih, kjer lahko za dodatno ustvarjanje sijaja na koži izberemo toplo bronaste in zlate barvne odtenke ali različne nianse srebrnih barv. Za nekoliko bolj vsakdanji makeup pa lahko uporabimo osvetljevalce za obraz, ki imajo nežno rožnate in tople svetle barvne nianse. Vsi odtenki ličil so primerni za ličenje tako na licih kot za nanos na veke.

Makeup palete s senčili za nanos na veke

Kozmetična linija za profesionalno ličenje vključuje tudi makeup palete, ki se med seboj razlikujejo po številu senčil za oči, barvnih odtenkih in strukturah ličil. Pri tem lahko izbiramo med paletami senčil za oči, ki vsebujejo šest posameznih senčk in med paletami, ki vsebujejo kar 32 barvnih odtenkov senčil za oči. Vsa senčila so dobro mazljiva, visoko pigmentirana in zato omogočajo enostaven nanos, dolgotrajnost in profesionalno zabrisovanje.

Paleta makeup Revolution za nanos senčil na veke je dostopna v spletni trgovini, specializirani za prodajo naravnih in veganskih kozmetičnih izdelkov na naslovu pinkpanda.hr. Tu lahko najdemo tudi makeup palete, ki imajo na vrhnji strani pokrova manjše ogledalo s povečavo. Tako se lahko naličimo ali popravimo nanešena ličila na obrazu kjerkoli in kadarkoli.

Delovne hlače so zaradi uporabe visokokakovostnih materialov zagotavljajo dobro zaščito, zaradi optimalnega kroja, priročnih žepov in pri nekaterih modelih tudi odsevnih elementov pa so prijetna in varna za nošenje. Preberi več …

Sandale za ženske – elegantne in za vsak dan. Z sandali boste vedno v stiku z zadnjimi modnimi zapovedmi poleg tega pa boste uživale tudi v udobju zaradi katerega vam bo še tako dolg in naporen dan minil nekoliko hitreje. Preberi več …

V isti kategoriji: